Pentru SC ALIMROM TRADING SRL EDEN EXPERT ESTE UN PARTENER DE INCREDERE! Relatiile dintre firmele noastre s-au bazat intotdeauna pe seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovada pe lungul drum al colaborarii noastre.

Cristian Muresan – Director general SC ALIMROM TRADING SRL

„Ce ne-a plăcut întotdeauna la Eden, şi iată că au trecut peste 10 ani de când colaborăm, a fost că întotdeuna spuneau Sigur că se poate, haide să căutăm o cale eficientă şi legală. Munca noastră de consultanţă presupunea, uneori, abordări mai inedite dar toate controalele pe care le-am avut ne-au dat de exemplu cât de bine ne sunt ţinute evidenţele. De aceea am hotărât ca şi Fundaţia Danis, un ONG creat de noi, să fie supervizat tot de Eden în care avem multă încredere bazată pe o experienţă excelentă.”

Dan Ionescu – Director Executiv, Danis Consulting, Cluj-Napoca

SC CRIS FARM IMPEX SRL a început colaborarea din anul 2006 cu societatea EDEN EXPERT, firmă de contabilitate condusa de dl. ec. Ioan Haranguş. Începutul a fost posibil datorită unor recomandări, din partea altor societăţi ce colaborau deja cu EDEN EXPERT. In scurt timp ceea ce era recomandare s-a adeverit, echipa condusă de dl. Ioan Haranguş, îndeplinindu-şi cu profesionalism obligaţiile contractuale, de asemenea în scurt timp au rezolvat deficienţele existente înainte în societatea noastră. Ceea ce este foarte important că EDEN EXPERT reuşeşte să se plieze rapid pe noile cerinţe legislative (şi nu sunt puţine) atât în domeniul financiar-contabil cât şi în domeniul principal de activitate al societăţii. Poate cel mai important aspect pentru mine ca administrator al SC CRISFARM SRL este acela că lunar împreună cu dl. Ec. Ioan Haranguş realizăm o analiză atentă a ceea ce s-a întâmplat financiar şi împreună adoptăm strategii de piaţa pentru perioada următoare. Seriozitatea, rapiditatea în execuţii şi decizii face din Eden Expert un jucător important în piaţa firmelor de contabilitate.

Adm. Farm. Pr. Dr. Ovidiu Crişan, SC CRIS FARM IMPEX SRL